Indiahõnguline kalaroog sobib hästi grillimiseks.
2 x 900 g kaaluvat roogitud ja puhastatud riffahvenat või kuld-merikokre
2 sl värskelt riivitud ingverijuurt
4 riivitud küüslauguküünt
6 sl maitsestamata paksu jogurtit
2 sl oliiviõli
2 tl kollajuurt ehk kurkumit
2 tl mahedamaitselist tšillipulbrit
3 tl vürtsköömneid
soola
Tee kala külgedele terava noaga mitu sisselõiget.
Sega riivitud ingver ja küüslauk, maitsesta soolaga. Siis hõõru saadud pasta kalale ja kalasse.
Sega jogurt õli, vürtside ning soolaga. Määri see segu kala sisse ja peale.
(Vajadusel hoia kuni küpsetamiseni jahedas.)
Grillimine: pane grillrestile või fooliumalusele ning küpseta 6-8 minutit ühelt ja sama kaua teiselt poolt.
Retsept siit.
Tikka kala
Indiahõnguline kalaroog sobib hästi grillimiseks.