Halloumiampsud

Kogus
30 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 ºC. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. 

Lõika lehttainas 6 cm ruutudeks, tõsta ahjuplaadile. Tee terava noaga umbes 1 cm kaugusele tainaservast sisselõiked, aga ära läbi lõika!

Lõika halloumi pikuti pooleks, siis viiludeks (2 x 15 viilu). Haki tüümiani- ja salveilehedd. 

Lõika kirsstomatid pooleks, sega kausis oliiviõli, ürtide ja soola-pipraga. 

Aseta igale tainatükile esmalt juustuviil, sellele kirsstomatipoolik (lõikepind ülal). 

Küpseta eelkuumutatud ahjus 15-20 minutit, kuni tainas on kerkinud ja kuldpruun. 

Serveeri soojalt. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR