500 g lehttainast
150 g kirsstomateid
1 sl oliiviõli
250 g halloumi juustu
2 tüümianioksa
3 salveilehte
soola ja musta pipart
Kuumuta ahi 200 ºC. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga.
Lõika lehttainas 6 cm ruutudeks, tõsta ahjuplaadile. Tee terava noaga umbes 1 cm kaugusele tainaservast sisselõiked, aga ära läbi lõika!
Lõika halloumi pikuti pooleks, siis viiludeks (2 x 15 viilu). Haki tüümiani- ja salveilehedd.
Lõika kirsstomatid pooleks, sega kausis oliiviõli, ürtide ja soola-pipraga.
Aseta igale tainatükile esmalt juustuviil, sellele kirsstomatipoolik (lõikepind ülal).
Küpseta eelkuumutatud ahjus 15-20 minutit, kuni tainas on kerkinud ja kuldpruun.
Serveeri soojalt.
Retsept siit.
Halloumiampsud