Kartulikneedlid

Bramborove knedliky

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 kg kartulit

8 sl mannat

10 sl nisujahu

1 sl soola

1 tk muna

Valmistamine

Keeda kartulid pehmeks, koori ja tambi katki.

Lisa manna, jahu, sool ja muna. Sega ühtlaseks.

Jaota segu viieks klimbiks, keeda keevas vees umbes 20 minutit.

Tõsta valmis klimbid vahukulbiga välja ja lõika viiludeks.

LISA KOMMENTAAR

Katrin
postitatud 06.06.2009 20:20

NULLkartulikneedlid oleks jällegi hea variant, sest on olemas ka väikesed kartuliklimbid haluškad (ungarlastel galuska)

okaru
postitatud 25.05.2022 15:05

retsept on neljale, aga jagada tuleb viieks klimbiks? :)

Pille
postitatud 26.05.2022 18:48

No ja need lõikad omakorda viiludeks ja siis kogu krempli jagad nelja taldriku vahel :D