Grillitud apteegitill

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

4 apteegitilli e. fenkolit

vett ja soola

Marinaad:

0,5 dl oliiviõli

2 purustatud küüslauguküünt

1 sl sidrunimahla

meresoola ja musta pipart

sidruntüümiani

punt hakitud lehtpeterselli

Valmistamine

Lõika fenkolid pooleks. Keeda soolaga maitsestatud vees 5 minutit, nõruta sõelal.

Sega marinaadiained omavahel. Pintselda fenkoleid oliiviõliga, siis küpseta grillil või grillpannil. 

Tõsta grillitud fenkolid sobiva suurusega vormi, kalla peale marinaad ja lase tund aega maitsestuda. 

Serveeri niisama või näiteks grillitud kala kõrvale. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud Soome ajakirjast Kotiliesi (6/2014, Grillatut fenkolit)

LISA KOMMENTAAR