Libaheeringas (selges marinaadis)

Marineeritud pommu e. baklažaan, mis võiks tekstuuri poolest meenutada marineeritud heeringat.

Kogus
kuuele kuni kaheksale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 dl 10% äädikat

2 dl suhkrut

3 dl vett

2 loorberilehte

1 tl vürtspipart

1 pommu e. baklažaan

1 porgand

1 punane sibul

Valmistamine

Kuumuta potis äädikas, suhkur, vesi, loorberilehed ja vürtspipar keemiseni, siis lase marinaadil jahtuda. 

Lõika pommu 1 cm x 1 cm x 4 cm tükkideks. Lõika porgand õhukesteks ratasteks. Keeda neid soolaga maitsestatud vees 2-3 minutit, siis lase jahtuda. 

Lõika sibul viiludeks. Pane sibul, porgand ja pommu marinaadi ja lase vähemalt ööpäev maitsestuda. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR