Marineeritud pommu e. baklažaan, mis võiks tekstuuri poolest meenutada marineeritud heeringat.
1 dl 10% äädikat
2 dl suhkrut
3 dl vett
2 loorberilehte
1 tl vürtspipart
1 pommu e. baklažaan
1 porgand
1 punane sibul
Kuumuta potis äädikas, suhkur, vesi, loorberilehed ja vürtspipar keemiseni, siis lase marinaadil jahtuda.
Lõika pommu 1 cm x 1 cm x 4 cm tükkideks. Lõika porgand õhukesteks ratasteks. Keeda neid soolaga maitsestatud vees 2-3 minutit, siis lase jahtuda.
Lõika sibul viiludeks. Pane sibul, porgand ja pommu marinaadi ja lase vähemalt ööpäev maitsestuda.
Retsept siit.
Libaheeringas (selges marinaadis)
Marineeritud pommu e. baklažaan, mis võiks tekstuuri poolest meenutada marineeritud heeringat.