Koori kartulid ja riivi jämeda riiviga. Tõsta köögipaberile tahenema, suru peale teine köögipaberileht ja vajuta kartulid kuivemaks (seda võib ka puhta köögirätiku sees teha).
Pane hapukapsas sõelale ja vajuta suure lusikaseljaga võimalikult kuivaks või pigista käega vedelik välja.
Koori ja peenesta sibul ja küüslauguküüned.
Sega kõik retseptiained kokku
Kuumuta õli pannkoogi- või paksupõhjalisel praepannil (u 8 cm läbimõõduga süvendid).
Tõsta supilusikaga röstmassi pannile ja vajuta kergelt õhemaks ja tasaseks kotletiks. Küpseta madalal kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks ja krõbedaks.
Nipid ja soovitused:
Sega aedviljamassi iga kord enne pannile tõstmist.
Kõige mugavam on neid röstisid küpsetada spetsiaalsel pannkoogipannil, aga muidugi sobib ka tavaline praepann. Viimasel juhul ei jää röstid nii ilusad ümmarguesd.
Igaks juhuks kinnitame, et kartulid peavad olema toored ja hapukapsas "värske" ja mitte kuumutatud.
Retsepti ja pildi saatis Nami-Nami kasutaja Sonera.
Kartuli-hapukapsarösti
Kasutaja Sonera saatis meile sellise põneva riivkartuli-hapukapsarösti retsepti.