Aserbaidžaani tillipilaff

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 l vett

soola

4 sl õli

5 dl riisi

1 l konservube

2 sl margariini

3.5 dl puljongit või vett

1 tl nisujahu

2 sl sidrunimahla

1 peotäis värsket hakitud tilli

Valmistamine

Aja vesi keema, lisa sool ja 1 sl õli. Lisa riis ja keeda riis pehmeks. Liigne vesi vala minema.
Tõsta nõrutatud riis uuesti potti, lisa ülejäänud õli. Pane pott kõrvale.
Sulata margariin ja pane potti koos 3 dl vee, jahu, sidrunimahla ja vähese soolaga. Sega ja lisa kurnatud oad ning hauta kaanega kaetult, kuni oad on pehmed.
Võta paksupõhjaline pott, lisa 2.5 dl vett ja riis. Riisi peale tõsta oasegu. Hauta, kuni riis on täiesti läbi kuumenenud.
Haki till ja sega aurava riisi hulka. Serveeri.

Retsept on pärit ricegourmet.com veebilehelt.

LISA KOMMENTAAR