Alfredo kaste, see kõige õigem

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

100 g hakitud külma võid

115 g peenelt riivitud Parmigiano-Reggiano juustu + veidi serveerimiseks

meresoolahelbeid

450 g värskeid fettuccine lintnuudleid

Valmistamine

Sega kuumakindlas kausis või ja riivitud juust.

Kuumuta keskmise suurusega potis vesi keemiseni, maitsesta soolaga. Lisa fettuccine ja keeda al dente

Tõsta suure sõela või kokatangide vm abil makaronid juustu-võikaussi. Lisa 1 dl kuuma pastakeeduvett ning sega köögitangidega nii, et juust ja või kenasti fettuccine külge hakkaks. Kui roog liiga kuiv tundub, lisa veel törts pastakeeduvett.

Maitsesta soolaga ja serveeri. Laual puista peale veel riivitud parmesani.

Nipid ja soovitused:

  • Kui keedad fettuccine't üsna vähese veega, saad väga tärkliserikka keeduvee, mis annab makaronidele lisades kreemjama tulemuse lõpproale. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR