Laimikreemid vaarikatega

Posset-tüüpi dessert, mida ei tarreta želatiin.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

400 ml 35% rõõska koort ehk vahukoort

8 sl suhkrut

6 sl laimimahla

2 laimi peenelt riivitud koor

Kaunistuseks:

ilusaid värskeid vaarikaid

Valmistamine

Pane rõõsk koor ja suhkur väikesesse potti. Kuumuta keemiseni, siis keeda 2,5 minutit, koort pidevalt segades. Tõsta pott tulelt, sega juurde laimimahl ja suurem osa riivitud laimikoorest. Pane nelja väikese magustoidupokaali sisse. 

Lase vähemalt 2 tundi või kuni järgmise päevani külmkapis tarretuda. 

Enne serveerimist kaunista iga magustoit mõne vaarikaga ning ülejäänud laimikoorega. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR