Lavendli-sidrunikreemid

Väike inglisepärane magustoit, mille valmistamiseks läheb vaja lavendlisuhkrut.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

600 ml 35% rõõska koort ehk vahukoort

8 sl lavendlisuhkrut

0,5 sidruni riivitud koor ja 1-2 sidruni pressitud mahl (u 140 ml)

Kaunistuseks:

lavendliõisi

Valmistamine

Pane vahukoor ja lavendlisuhkur potti. Kuumuta keskmisel tulel keemiseni, siis keeda 2,5 minutit pidevalt segads. 

Võta pott tulelt, sega hulka sidrunimahl ja riivitud sidrunikoor. 

Kurna segu väikestesse teetassikestesse või magustoidupokaalidesse. Hoia vähemalt 2 tundi külmkapis või kuni magustoit on kalgendunud. 

Serveerimisel puista peale mõned lavendliõied.

Nipid ja soovitused:

Loe veel:

Retsept on mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR