Täida segamisklaas jääga, lisa džinn, Suze, vermut ja bitterid. Sega kõrrega umbes 15 sekundit, kuni jook on hästi jahutatud, siis kurna läbi sõela jääkuubikutega täidetud old-fashioned klaasi.
Garneeri sidruni- või apelsinikooreribaga.
Nipid ja soovitused:
Suze on Prantsuse kibe aperitiiv, mis on valmistatud kollasest emajuurest. Jook jõudis turule 1889, kuigi seda oli valmistatud juba enne seda.
Kollast emajuurt on sajandeid peetud seedesüsteemi toniseerijaks.
Pablo Picasso jäädvustas Suze-pudeli oma 1912. a. kollaažil Verre et bouteille de Suze.
Kasuta tsitruselist džinni (nt Hat Trick Botanical Gin, Rutte Dry Gin, Beefeater vm)
Valge Negroni
Suvisem versioon klassikalisest Negronist.