Kanahakklihast karriroog nuudlite ning hernestega.
150 g porrut (valge ja heleroheline osa)
500 g kanahakkliha
1 sl õli
400 ml kookospiima
30 g "pineapple thai" vürtsisegu
soola ja musta pipart
4 portsjonit munanuudleid või klaasnuudleid või riisinuudleid
300 g külmutatud rohelisi herneid
Lõika porru pikuti pooleks, vajadusel loputa, lõika viiludeks.
Kuumuta suurel pannil õli, lisa kanahakkliha ja pruunista kergelt. Lisa porru, kuumuta läbi.
Sega juurde kookospiim ja vürtsisegu. Lase 3 minutit podiseda, siis maitsesta soola-pipraga.
Keeda nuudlid vastavalt pakendi juhistele, lõpuminutitel lisa ka herned.
Serveeri hakklihakarrit nuudlite ja hernestega.
Retsept siit.
Kanakarri nuudlite ja hernestega
Kanahakklihast karriroog nuudlite ning hernestega.