Kanakarri nuudlite ja hernestega

Kanahakklihast karriroog nuudlite ning hernestega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

150 g porrut (valge ja heleroheline osa)

500 g kanahakkliha

1 sl õli

400 ml kookospiima

30 g "pineapple thai" vürtsisegu

soola ja musta pipart

4 portsjonit munanuudleid või klaasnuudleid või riisinuudleid

300 g külmutatud rohelisi herneid

Valmistamine

Lõika porru pikuti pooleks, vajadusel loputa, lõika viiludeks. 

Kuumuta suurel pannil õli, lisa kanahakkliha ja pruunista kergelt. Lisa porru, kuumuta läbi. 

Sega juurde kookospiim ja vürtsisegu. Lase 3 minutit podiseda, siis maitsesta soola-pipraga. 

Keeda nuudlid vastavalt pakendi juhistele, lõpuminutitel lisa ka herned. 

Serveeri hakklihakarrit nuudlite ja hernestega.

Nipid ja soovitused:

  • Roog on laktoosi- ja kaseiinivaba. 
  • Gluteenivaba variandi jaoks kasuta riisi- või klaasnuudleid. 
  • Munavaba variandi jaoks kasuta riisi- või klaasnuudleid. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR