Gnocchi rohelise herne-ürdivõiga

Keedetud gnocchi-klimbid rohelise herne-ürdivõiga. Lihtne ja kiire argiroog.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g värskeid gnocchi'sid (itaalia klimpe)

Ürdivõi:

150 g võid

35 g hakitud tilli

1 sl riivitud sidrunikoort

200 g külmutatud rohelisi herneid (nt Härmavili rohelised herned)

meresoola

paar tilka rohelist Tabasco kastet

Lisaks:

riivitud Parmesani juustu

Valmistamine

Kuumuta potis vesi keemiseni, lisades keeduvette 1 tl soola.

Ürdi-hernevõi: tambi/püreesta sulatatud herned ning sega koos ülejäänud komponentidega kausis. Maitsesta soola ning paari tilga rohelise Tabasco-kastmega. 

Keeda gnocchi-klimbid vastavalt pakendi juhistele.Kurna vesi, sega kuumad gnocchi ürdi-hernevõiga. 

Serveeri kohe, peale riivi Parmesani juustu.

Nipid ja soovitused:

  • Sulata külmutatud herned ja külmutatud till esmalt. 
  • Gluteenivaba dieedi korral vali gluteenivaba gnocchi.
  • Laktoosivaba dieedi korral vali laktoosivaba või.

Retsept siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR