Kadaka-õrnsoolaõhe

Muide, see suupiste sobib hästi G&T kõrvale! Proovi näiteks Beefeater Gin'i - sama džinni soovitame muidugi kasutada ka lõhe soolamisel.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g tükk tervet lõhefileed

2 sl soola

4 sl fariinsuhkrut

2 sl purustatud kadakamarju

2-3 tl head džinni (nt Beefeater)

Valmistamine

Sega sool, suhkur ja kadakamarjad. Hõõru segu lõhefileesse. Tilguta kalale veidi džinni. Keera kala tihedasti nt fooliumikihi sisse ja pane 8-10 tunniks külmkappi.

Serveerimiseks lõika hästi õhukesteks viiludeks.

Allikas: ICA-kuriren. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR