Paprikakana tšehhi moodi

Kuře na paprice

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

umbes 1,5-kilone kana

1 tk keskmist sibulat

1 dl võid

1 tl paprikapulbrit

soola

3 dl vett

1 dl hapukoort

2 sl nisujahu

Valmistamine

Tükelda kana.

Prae hakitud sibul võis klaasjaks, lisa paprika, kanatükid, sool ja pruunista. Lisa vesi, kata kaanega ja hauta pehmeks (umbes 45 minutit). Eemalda kana potist.

Sega hapukoor jahuga ja sega ettevaatlikult kastme hulka. Hauta 5 minutit. Vala kaste kanale.

Loe veel:

Retsept on Joza Brizova raamatust "Czechoslovak Cookbook" 1965. Pildi tegi KIILIKE.

LISA KOMMENTAAR

Kiilike
postitatud 14.04.2010 08:54

See on üks retsept mida oli lihtne teha, maitses väga hästi ja teen teinekordki. Serveerisin täistera spagettidega aga järgmine kord kasutaks siiski riisi. Lisaks panin vedelikku alguses rohkem - u 0,5l Kõrvale sobib vürtsikam- teravam salat.

Triin
postitatud 24.04.2010 23:01

Me sõime lõunaks paprikase kana-pajaroa selle retsepti ainetel. Aga ma tegin rõõsakoorega. Kindlasti teen teinekordki. Kõik sõid ja kiitsid.