Vahusta või suhkruga, sega juurde muna ja küpsetuspulbri-jahusegu. Suru 24-26 cm koogivormi põhja ja äärtele.
Nõruta kompotivirsikud ja lõika viiludeks. Lao virsikuviilud põhjale.
Vahusta munad suhkruga, lisa vanillisuhkur ja hapukoor. Vala kate virsikutele.
Küpseta kooki 200-kraadises ahjus 30-40 minutit või kuni kook on küps ja kauni värviga.
Retsept ilmus algselt ajakirja Pere ja Kodu lisalehes "Pereköök" (Mai 1998), veidi mugandatud kujul Selveri retseptilehel ca 2009; siin on kahe retsepti kuldne kesktee). Pildi tegi TULLIA.
Lihtne ja maitsev kook. Küpsetasin koogi väikses vormis, mistüttu tainast jäi üle. Ülejäägiga täitsin tartaleti vormid ja tulemuseks oli olid krõbeda äärega virsikukoogikesed.
Hõrk virsikukook
Kohupiimatäidisega koogis kasutatakse kompotivirsikuid.