Pese rooskapsad, eemalda inetud lehed. Lõika varrepoolsest otsast viilakas maha, siis lõika rooskapsad pikuti pooleks.
Pane rooskapsad ahjuvormi. Lisa oliiviõli ning hakitud küüslauk, samuti palsamiäädikas. Maitsesta soola-pipraga. Laota rooskapsad ühtlase kihina laiali.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit, siis sega kergelt läbi ja küpseta veel 10-15 minutit, kuni rooskapsad on küpsed.
Puista peale parmesan ja küpseta veel 3 minutit või kuni juust on sulanud. Serveeri soojalt.
Väga mõnus jäi, ma nii kaua küpsetada ei saanud, kippus kõrbema minema. 20 minutiga sai enamvähem ja siis segasin, lasin u 5 minutit veel siis panin juustu ja siis ainult korraks ahju, kuni juust sulas.
Röstitud rooskapsad parmesani ja küüslauguga
Mõnus sügistalvine roog rooskapsastest.