Caesari-kana pirukad

Retsept on inspireeritud USA Costco-keti hinnatud 'chicken bakes' pirukatest.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

450 g pitsa küpsetamiseks sobivat pärmitainast

150 g Caesari salati kastet

5 dl tükeldatud grillkana või keedetud kanafileed

2,5 dl tükeldatud krõbedaks praetud peekonit

200 g riivitud Mozzarella't või muud juustu

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 °C. Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga. Tõsta kõrvale.

Jaota pitsatainas 4 võrdseks tükiks ning rulli need ükshaaval u 6 mm paksuseks ja 12x18 cm ristkülikuteks. 

Tõsta üks tainatükk enda ette, pikem pool Sinu ees. Määri umbes 1,5 cm kaugusele servast 2 sl Caesari salati kastet. Puista peale u 1,25 dl kanatükikesi, veerand praetud peekonist ja umbes 4 sl riivjuustu.

Keera tainas kergelt rulli, näpista otsad tugevasti kinni. Aseta pirukad ahjuplaadile, liitekoht allpool.

Pintselda pealt veel Caesari kastmega ning puista peale veel veidi riivjuustu.

Küpseta 200-kraadises ahjus 15-17 minutit või kuni pirukad on kenasti kuldpruunid. Lase 5 minutit jahtuda, siis serveeri. 

Retsept on mugandatud The Kitchn lehelt. 

LISA KOMMENTAAR