450 g pitsa küpsetamiseks sobivat pärmitainast
150 g Caesari salati kastet
5 dl tükeldatud grillkana või keedetud kanafileed
2,5 dl tükeldatud krõbedaks praetud peekonit
200 g riivitud Mozzarella't või muud juustu
Kuumuta ahi 200 °C. Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga. Tõsta kõrvale.
Jaota pitsatainas 4 võrdseks tükiks ning rulli need ükshaaval u 6 mm paksuseks ja 12x18 cm ristkülikuteks.
Tõsta üks tainatükk enda ette, pikem pool Sinu ees. Määri umbes 1,5 cm kaugusele servast 2 sl Caesari salati kastet. Puista peale u 1,25 dl kanatükikesi, veerand praetud peekonist ja umbes 4 sl riivjuustu.
Keera tainas kergelt rulli, näpista otsad tugevasti kinni. Aseta pirukad ahjuplaadile, liitekoht allpool.
Pintselda pealt veel Caesari kastmega ning puista peale veel veidi riivjuustu.
Küpseta 200-kraadises ahjus 15-17 minutit või kuni pirukad on kenasti kuldpruunid. Lase 5 minutit jahtuda, siis serveeri.
Retsept on mugandatud The Kitchn lehelt.
Caesari-kana pirukad
Retsept on inspireeritud USA Costco-keti hinnatud 'chicken bakes' pirukatest.