Suhkruherned feta ja mündiga

Huvitav suvine retsept USA staarkokalt Richard Blaisilt.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

680 g majoneesi

4 sl tulist paprikapulbrit

1 sidruni mahl

2 sl rapsiõli

900 g suhkruherneid

1,25 dl hakitud värsket münti

2,4 dl murendatud fetajuustu

Valmistamine

Sega kausis majonees, paprika ja suurem osa sidrunimahlast (1 sl jäta alles). Kata kinni ja lase majoneesil võimaluse korral külmkapis umbes 12 tundi maitsesetuda - või tarbi kohe. 

Kuumuta suur praepann tugeval tulel. Kui pann on kuum, lisa õli, seejärel suhkruhernekaunad. Lase 30 sekundit küpseda ja pruunistada, siis pööra hernekaunad ringi ja pruunista ka teiselt poolt 30 sekundit. 

Sega herned majoneesikastme ja hakitud mündiga. Serveerimisel puista peale murendatud fetajuust ning nirista peale ülejäänud sidrunimahl.

Loe veel:

Retsept on USA koka Ricard Blaisi raamatust "So Good" (2017, Houghton Mifflin Harcourt)

LISA KOMMENTAAR