Suupiste seenesalatiga rukkileivakrõpsul

Sarnast suupistet pakkus Pavel Gurjanov Eesti vabariigi aastapäeval presidendi vastuvõtul 2014. aastal.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

marineeritud puravikke vm seeni

värskeid šampinjone

värskeid šiitake seeni

šalottsibulat

küüslauku

peterselli

Saare smetana hapukoort

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

rukkileivakorvikesi (nn rukkinööpe)

seesamiseemneid

Valmistamine

Pese marineeritud seened ning leotada u. ööpäev vees, seejärel tükelda peeneks.

Haki šampinjonid ja šiitake seened peeneks, siis prae koos hakitud sibula ja küüslauguga pannil läbi.

Sega kokku seenesegu, maitsesta soola ja pipraga, lisa hapukoor, sega ning serveeri rukkileivakrõpsudel.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR