Sarnast suupistet pakkus Pavel Gurjanov Eesti vabariigi aastapäeval presidendi vastuvõtul 2014. aastal.
marineeritud puravikke vm seeni
värskeid šampinjone
värskeid šiitake seeni
šalottsibulat
küüslauku
peterselli
Saare smetana hapukoort
soola ja musta pipart
rukkileivakorvikesi (nn rukkinööpe)
seesamiseemneid
Pese marineeritud seened ning leotada u. ööpäev vees, seejärel tükelda peeneks.
Haki šampinjonid ja šiitake seened peeneks, siis prae koos hakitud sibula ja küüslauguga pannil läbi.
Sega kokku seenesegu, maitsesta soola ja pipraga, lisa hapukoor, sega ning serveeri rukkileivakrõpsudel.
Suupiste seenesalatiga rukkileivakrõpsul
Sarnast suupistet pakkus Pavel Gurjanov Eesti vabariigi aastapäeval presidendi vastuvõtul 2014. aastal.