Misomarinaadis brokoli

Jaapanipärane köögiviljalisand.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 suurem spargelkapsas e. brokoli (u 350 g)

0,5 dl valget või punast miso-pastat

2 sl sidrunimahla

0,5 dl vett

Valmistamine

Sega kausis misopasta, sidrunimahl ja vesi omavahel. Lõika spargelkapsas väikesteks õisikuteks, vars koori ja lõika nurga all viiludeks.

Sega marinaad ja spargelkapsas hoolikalt omavahel. Lase vähemalt tund aega, ideaalis 5-6 tundi maitsestuda. 

Küpseta grilli kohal u 10 minutit või kuni brokoli on sobivalt küps. Serveeri.

Loe veel:

Retsept on mugandatud Rootsi ajalehest Dagens Nyheter (Miso-marinerad broccoli). Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR