Põdrakanep upumunaga

Põdrakanepivõrsed pošeeritud munaga. Kasuta noori, u 20 cm pikkuseid põdrakanepivõrseid.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 pošeeritud muna

6 põdrakanepivõrset

1 sl sulatatud võid

musta pipart

Keetmiseks:

vett, soola ja äädikat

Valmistamine

Pošeeri esmalt muna (juhised leiad siit).

Kuumuta vesi keemiseni, lisa sool (umbes 1 liiter vett ja 2 tl soola). Lisa põdrakanepivõrsed ja keeda neid umbes minut aega, siis nõruta. 

Tõsta põdrakanepivõrsed taldrikule, lisa sulavõi ning upumuna. Jahvata veskist pipart peale ning serveeri.

Loe veel:

Retsept on mugandatud Soome ajakirjast Kotivinkki, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 18.05.2018 10:16

Noored võrsed on tõesti maitsvad, pikemad kui 15-20 cm on juba puised. Täitsa hea vahelduseks päris sparglile .