Crostini kõrvitsakreemi ja salveiga

Lihtne suupiste, mille valmistamisel on kasutatud Gourmet Club'i kõrvitsa ja Dijoni sinepiga kreemjuustu.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

kiviahjusaia või pikka saia (baguette) või ciabatta't

Gourmet Club kreemjuustu kõrvitsa ja Dijon sinepiga

röstitud Kreeka pähkleid

hakitud värsket salveid

musta pipart

Valmistamine

Lõika pikk sai/ciabatta/kiviahjusai õhukesteks viiludeks, laota ahjuplaadile.

Rösti 180-kraadises ahjus kergelt kuldseks. Võta ahjust välja, lase veidi jahtuda.

Määri krõbedatele saiaviiludele Gourmet Club kõrvitsa ja Dijon sinepiga kreemjuustu. Puista peale kergelt hakitud kreeka pähklid.

Kaunista hakitud värske salveiga, jahvata veskist veidi pipart peale ja serveeri.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 13.05.2018 10:36

Salvei+kõrvits+pähkel kooslus on üsna klassikaline ja see töötab väga hästi ka nende krõbedate suupistesaiade peal!

Pille
postitatud 22.05.2018 21:28

Täna käisid noorima lapse lasteaiakaaslaste vanemad (8 inimest) meie juures ühe suvise ürituse detaile arutamas ja tegin jälle neid suupisteid lauale. Salvei oma aiast, saiaks tavaline "pikk sai". Kõik, kes proovisid, kiitsid!