Sidruni-murulaugupesto

Sidruni-murulaugupesto on tõeliselt kevadine!

Kogus
kahele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 peenelt hakitud küüslauguküüs

väike punt peterselli

väike punt murulauku

2 sl röstitud piiniaseemneid

2 sl riivitud parmesani või muud kõvemat juustu

1 väiksema sidruni mahl ja riivitud koor

4 sl oliiviõli

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

keedetud gnocchi'sid (itaalia klimpe) või makarone

Valmistamine

Pane hakitud küüslauk, maitseroheline, hakitud piiniaseemned, riivitud juust ja sidrunikoor väikesesse kaussi. Maitsesta soola-pipraga, sega juurde oliiviõli ja sidrunimahl. Jäta maitsestuma. 

Nipid ja soovitused:

  • Sidruni-murulaugupesto on ise gluteenivaba, munavaba, laktoosivaba, LCHF. 

Retsept on mugandatud Briti ajakirjast BBC Good Food, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR