Pane jahu kaussi, lisa soola, suhkur ja pärm, sega läbi. Lisa vesi, sega tainas kokku ning sõtku 15 minutit (elektrimikseriga 5-10 minutit), kuniks saad ühtlase ja siidise taina (kui tainas sõtkumise käigus liiga kuiv tundub, lisa lusikatäis vett). Pane tainas kaussi, kata toidukilega ja lase soojas kohas kahekordseks kerkida.
Kerkinud tainal löö õhk välja, vooli tainas piklikuks ning lõika 10-ks võrseks tükiks. Sõtku igat tükki minutike, siis rulli ovaalseks, umbes 6x15 cm suuruseks. Puista pealispinnale kerge jahukiht ning voldi ovaal pooleks. Aseta kuklid auruti restidele, kata kaanega ning lase 15 minutit kerkida. Seejärel auruta umbes 15 minutit, kuniks kuklid on küpsed.
Serveerimiseks tõmba kukkel kergelt lahti, täida meelepärasega (näiteks char siu viiludega koos murulaugu ning värske kurgiga) ja naudi kohe!
Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.
Volditud aurukuklid
Üks põhilisi kukleid Hiina köögis, mida võib täita vastavalt soovile.