Karjala pirukad kalkunisingiga

Soomes müüakse lisaks tavalistele ka tillukesi karjala pirukaid - siin on tore soovitus nende serveerimiseks.

Kogus
8 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

8 väikest riisitäidisega karjala pirukat

100 g tšilliga toorjuustu

100 g hästi õhukeselt viilutatud kalkunisinki

0,5 piklikku punast paprikat

värsket tüümiani

Valmistamine

Soovi korral kuumuta riisitäidisega Karjala pirukad vastavalt pakendi juhistele. 

Määri pirukatele tšilli-toorjuustu. Aseta igale pirukale paar õhukest kalkunisingiviilu ning paprikaviilu. Kaunista tüümianiga ja serveeri. 

Retsept on mugandatud K-Market veebilehelt. 

LISA KOMMENTAAR