Tursamaks mädarõikaga

Sellisel moel soovitas Leonhard Lapin tursamaksa valmistada Ringvaates. Nami-Nami toimetaja Ilse pakkus seda rukkinööpide sees, kaunistuseks veidi roseepiprateri.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

2/3 osa tursamaksa

1/3 osa mädarõigast

maitse järgi konjakit

maitse järgi sidrunimahla

Serveerimiseks:

nt rukkinööpe

Valmistamine

Sega kõik ained omavahel ühtlaseks ja pane vähemalt ööpäevaks külmkappi maitsestuma. 

Serveeri nt rukkinööpide sees, garneeringuks kergelt purustatud roseepipraterad. 

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 26.12.2017 16:36

Väga mõnus, läheb külmikus seistes aina paremaks.

Lizza
postitatud 28.12.2017 10:28

Millist mädarõigast siin peaks kasutama? Toores, marineeritud, koorene?

Ilse
postitatud 29.12.2017 22:27

Mina kasutasin tavalist purgi mädarõigast. Mitte koorest, tavaline Felix kodune mädarõigas.