Austrid musta laavasoolaga

Värsked austrid mustad laavasoolal, lisandiks vinegrettkaste.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

12 värsket austrit (rock oysters)

1 tl musta laavakivi soola e. Hawaii soola e. laavasoola

värskelt jahvatatud musta pipart

Lisaks:

2 dl musta laavakivi soola e. Hawaii soola e. laavasoola

Vinegrett:

1 piklik šalottsibul

3 sl punase veini äädikat

2 sl oliiviõli

Valmistamine

Valmista esmalt vinegrett. Koori sibul ja haki peeneks. Sega hakitud sibul õli ja äädikaga. 

Laota 2 dl laavasoola taldrikutele või vaagnale. Ava austrid ning aseta laavasoolale. Puista peale värskelt jahvatatud pipart ning veel laavasoola, serveeri punasibualvinegretiga.

Loe veel:

Allikas: Allt om Mat

LISA KOMMENTAAR