Kreemjas köögiviljaroog spinati ja pärlsibulatega.
400 g külmutatud pärlsibulaid
4 sl võid
4-5 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort
1,25 dl riivitud Parmesani või muud kõvemat juustu
300 g värsket spinatit
soola ja musta pipart
Sulata külmutatud pärlsibulad, nõruta hoolega.
Kuumuta suurel pannil või keskmisel kuumusel. Lisa pärlsibulad, kuumuta segades 6-8 minutit või kuni pärlsibulad on pehmed.
Sega juurde rõõsk koor ja kuumuta uuesti keemiseni. Keeda tasasel tulel 6-8 minutit, kuni kaste on poole võrra kokku keenud ehk redutseerunud.
Sega juurde juust, maitsesta soola-pipraga. Lisa spinat, kata pann kinni ja kuumuta 3-5 minutit aeg-ajalt segades, kuni spinat on "närtsinud".
Retsept on Taste of Home veebilehelt.
Kus müüakse külmutatud pärlsibulaid (2021.a seisuga)?
Kreemjas spinati-pärlsibularoog
Kreemjas köögiviljaroog spinati ja pärlsibulatega.