Murakahõrgutis

Lihtne ja muljetavaldav pokaalidessert.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

250 g toasooja mascarpone toorjuustu

250 g kohupiimakreemi

0,5 dl murakamoosi

1 tl vanillisuhkrut

Põhjale:

1 dl murakamoosi

1 dl värskeid murakaid

Kaunistuseks:

värskeid murakaid

Valmistamine

Sega mascarpone ja kohupiim ühtlaseks, sega juurde murakamoos ja vanillisuhkur. 

Sega toored murakad ja murakamoos omavahel. 

Tõsta iga pokaali põhja murakamoosi-murakasegu, peale mascarpone-kohupiimasegu. Kaunista värskete murakatega. 

Loe veel:

Allikas: K-Ruoka

LISA KOMMENTAAR