Vesikastanid peekoni ja sinepiga

Elegantne ja põnev suupiste.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

suitsutatud peekonit

Dijoni sinepit

pruuni suhkrut

konservitud vesikastaneid

Soovi korral:

tšatnit serveerimiseks

Valmistamine

Lõika suitsupeekoniviilud pooleks, aseta ahjuplaadile. Määri igale peekoniviilule veidi sinepit, siis puista peale pruuni suhkrut. Aseta vesikastan peekoniviilu ühte otsa ja keera peekon ümber vesikastani. Kinnita puidust hambatikuga.

Küpseta 180-kraadises ahjus umbes 20 minutit või kuni peekon on krõbe ja kuldne. Kui küpsetad metallist resti peal, siis ei pea suupisteid vahepeal ümber pöörama, aga muidu pööra neid küpsetamise ajal ühtlasema küpsemise nimel. 

Serveeri niisama või dipi tšatni sisse. 

Allikas: Food52.com

LISA KOMMENTAAR