A. Le Coq Imperial Extra Double Stouti õllega vinegrett austrite juurde

Retsepti autor: Restorani Antonius peakokk Ketlin Pekko

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

värskeid austreid

soovi korral sidrunimahla

hakitud värsket murulauku

Vinegrett:

2 sl Imperial Extra Double Stout õlut

2,5 sl vaarikaäädikat

2 tilka Tabasco kastet

pool šalottsibulat

4 tilka heledat kasesiirupit

soola

Valmistamine

Haki šalottsibul ja murulauk. Sega omavahel õlu, äädikas, siirup ja Tabasco. Lisa hakitud šalottsibul ja maitse järgi soola.

Vala kaste austritele ja puista peale murulauku. Soovi korral pigista juurde värsket sidrunimahla.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR