Röstsai kukeseente ja Västerbottensost juustuga

Mõnus sügisene suupiste.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
25 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g värskeid kukeseeni

3 sl võid

3 hakitud šalottsibulat

1 hakitud küüslauguküüs

1 sl hakitud värsket tüümiani

soola ja musta pipart

8 viilu röstsaia

200 g Västerbottensost® juustu

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 °C. 

Puhasta seened, suuremad seened tükelda. Kuumuta seened pannil, kuni vedelik on aurustunud. Siis lisa või ja kuumuta läbi. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ja prae veel paar minutit segades. Lisa tüümian, maitsesta soola-pipraga.

Rösti saiaviilud rösteris või prae pannil võis krõbedaks, lõik saiakoorikud ära. Jaota praetud kukeseened röstsaiaviiludele, peale riivitud Västerbottensost juust.

Pane 5 minutiks kuuma grillahju ja grilli, kuni juust on sulanud.  

Mugandatud siit lehelt.

LISA KOMMENTAAR