Pähkli-šokolaadikreemiga kuum šokolaad

Kuum šokolaad pähkli-šokolaadikreemiga sobib hästi jahedateks sügis- ja talveõhtuteks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

4 dl täispiima

50 g tumedat šokolaadi

150 g šokolaadi-pähklikreemi

1 tl maisitärklist

Valmistamine

Pane kõik komponendid väikese poti sisse. Aseta pott kuumale pliidile ning kuumuta keskmisel kuumusel pidevalt segades, kuni kõik komponendid on piimas lahustunud ning jook paksenenud. Keeta pole vaja.

Serveeri kuumalt.

Loe veel:

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 04.09.2017 11:19

Mõnus, kreemjas ja pähklimaitseline. Otseloomulikult ka magus ja rammus, seega pigem dessert, kui igapäevane jook :)