Suvikõrvitsanuudlid päikesekuivatatud tomatite, pesto ja mozzarella-kirssidega
Suvikõrvitsanuudlid (ingl. k. zucchini noodles e. zoodles (US) või courgetti (UK)) on üks võimalikest nuudliasendajaist erinevate süsivesikuvaesete ja gluteenivabade dieetide korral.
Kasuta spiraallõikurit ja lõika suvikõrvitsad peenikesteks "spagettideks".
Kuumuta pannil õli, lisa terve küüslauguküüs ning suvikõrvitsaribad ja kuumuta paar minutit segades, kuni need pehmenevad. Tõsta suurde kaussi, maitsesta hoolega (eemalda küüslauguküüs).
Sega juurde pesto, tillukesed mozzarella-kirsid ja nõrutatud päikesekuivatatud tomatid. Sega läbi, vajadusel lisa veidi oliiviõli. Puista peale basiilikulehed ja serveeri.
Suvikõrvitsanuudlid päikesekuivatatud tomatite, pesto ja mozzarella-kirssidega
Suvikõrvitsanuudlid (ingl. k. zucchini noodles e. zoodles (US) või courgetti (UK)) on üks võimalikest nuudliasendajaist erinevate süsivesikuvaesete ja gluteenivabade dieetide korral.