Maks ja Mooritsa uuest tootest, eelküpsetatud suurest praetükist, saab teha vahva eelroaks sobiva salati.
4 pead väikest rooma salatit (Little Gem)
pakk Maks & Mooritsa eelküpsetatud suur praetükk
10 sl magusat tšillikastet (sweet chilli sauce)
4 porgandit
väike noor suvikõrvits
peotäis suhkruherneid
Rebi rooma salati peadest lehed lahti ja vali välja 24 ilusat salatilehte, mis end veidi kausikesena hoiavad.
Küpseta Maks&Mooritsa eelküpsetatud suur praetükk vastavalt pakil toodud juhistele. Ribasta valmis liha kahe kahvli abil, sega tšillikastmega.
Ribasta peenelt porgand, suvikõrvits (seemnete osa ära kasuta!) ja suhkruherned.
Tõsta igasse salatilehekesse veidi magusvürtsikat liha ning köögiviljaribasid. Serveeri kohe, soovi korral nirista peale veel magusat tšillikastet.
Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.
Ilus ja mõnus krõmps roog!
Salatikausikesed rebitud lihaga
Maks ja Mooritsa uuest tootest, eelküpsetatud suurest praetükist, saab teha vahva eelroaks sobiva salati.