Salatikausikesed rebitud lihaga

Seaprae jääkidest saab teha vahva eelroaks sobiva salati. Algselt koostasime retsepti Maks ja Mooritsa 2017. a uudistoote jaoks (eelküpsetatud suur praetükk).

Kogus
24 tk (eelroog kuuele)
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 pead väikest rooma salatit (Little Gem)

pakk Maks & Mooritsa eelküpsetatud suur praetükk

10 sl magusat tšillikastet (sweet chilli sauce)

4 porgandit

väike noor suvikõrvits

peotäis suhkruherneid

Valmistamine

Rebi rooma salati peadest lehed lahti ja vali välja 24 ilusat salatilehte, mis end veidi kausikesena hoiavad.

Küpseta maitsestatud sealiha vastavalt pakil toodud juhistele. Ribasta valmis liha kahe kahvli abil, sega tšillikastmega.

Ribasta peenelt porgand, suvikõrvits (seemnete osa ära kasuta!) ja suhkruherned.

Tõsta igasse salatilehekesse veidi magusvürtsikat liha ning köögiviljaribasid. Serveeri kohe, soovi korral nirista peale veel magusat tšillikastet.

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 08.08.2017 11:07

Ilus ja mõnus krõmps roog!