Võta just nii suur paksupõhjaline pott, kuhu kõik poolkoivad kenasti ühe kihina ära mahuvad.
Kuumuta potis õli ja 2 sl võid. Maitsesta kanakoivad korralikult soola-pipraga, siis tõsta potti ja pruunista ümberringi.
Kata pott kaanega, alanda kuumust ning lase kanakoibadel 20-25 minutid podiseda. Siis lisa potti küüslauk, petersell ja sidrunimahl, lase veel 5 minutit maitsestuda.
Serveeri.
Allikas: BBC Good Food, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Pille.
Me tavaliselt küpstame kanakoibi ahjus, aga sel korral oli kohe-kohe süüa vaja ja sattusin selle retsepti otsa. Kuna tegin süüa seitsmele inimesele, siis ei õnnestunud kanakoibi ühekordse kihina potti sättida, aga väga maitsev roog oli sellegipoolest, sai suure mõmina osaliseks!
Potis röstitud kanakoivad küüslaugu ja peterselliga
Kui tavaliselt küpsetatakse kanakoibi ahjus, siis siin üks veidi kiirem versioon. Väga maitsev ja lihtne!