Haki vorst peeneks ning prae kuival pannil krõbedaks. Lase jahtuda. Riivi juust peenelt.
Pudista pärm kaussi, lisa käesoe (37°C) vesi. Seejärel lisa chorizo, riivjuust, õli, sool ja jahu ning sega tainas ühtlaseks. Kata tainakauss puhta räti või kilemütsikesega ning lase soojas kohas umbes 40 minutit kerkida.
Kuumuta ahi 225°C.
Kummuta tainas jahusele lauale, jaga 32 tainatükiks. Vormi iga tainatükk 25 cm pikkuseks kõrsikuks. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, lase 10 minutit kerkida.
Küpseta seejärel 225-kraadises ahjus 12-14 minutit. Lase metallrestil jahtuda.
Chorizo-kõrsikud
Chorizo grissini ehk kõrsikud vürtsika chorizo vorsti ja Manchego juustuga.