The Hugo (kokteil)

"The Hugo" on klassikaline suvekokteil vahuveini, leedriõiesiirupi ning mündiga, mis on eriti populaarne nt Saksamaal, Austrias ja Itaalias.
Jook on pärit Põhja-Itaaliast Lõuna-Tirooli piirkonnast ning selle sünniajaks peetakse 2005. aastat, kui Naturno linnakese baarmen Roland Gruber pakkus seda Spritzi asemel.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

jääkuubikuid

1-2 mündilehte

1 osa leedriõiekontsentraati

3 osa vahuveini

paar laimiviilu

Valmistamine

Pane veiniklaasi sisse mõned jääkuubikud. Mudi mündilehte kergelt sõrmede vahel, pane klaasi. Kalla klaasi sisse 1 osa leedriõiesiirupit ning 3 osa vahuveini. Lisa laimiviilud ning naudi!

Nipid ja soovitused: 

  • Mõned retseptid soovitavad lisada ka mullivett (nt 3 osa leedrisiirupit, 1 osa mullivett ja 6 osa vahuveini), ent kui tegemist pole just magusapoolse vahuveiniga, ei ole see hädavajalik. 

Loe veel:

Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 06.08.2017 19:59

Väga tore suvine jook. Aperol Spritz on ka muidugi tore, aga Aperol on kangem ja mõrkjam, Hugo selline lilleline-magusapoolne.