Kasuta suitsukanapitsa valmistamiseks seda pitsapõhja retsepti (lase kerkida ja rulli neljaks väiksemaks või kaheks suureks plaadipitsaks), valmis pitsapõhjasid, nisutortiljasid või suurt lavašši.
Määri pitsapõhjale tomatikastet või -püreed, puista peale kuivatatud basiilikut või pitsamaitseained. Lõika suitsukanaliha väiksemateks tükkide ja laota tomatikastmele, lisa küüslauguviilud. Puista peale riivitud juust.
Küpseta 220-kraadises ahjus kümmekond minutit, kuni juust on sulanud (pärmitainapõhjaga pitsat küpseta, kuni pitsapõhi on kenasti küpsenud; teiste pitsapõhjade kasutamisel kulub aega vähem).
Puista valmis pitsadele rebitud basiilikulehti ja serveeri.
Suitsukanapitsa
Lihtne ja maitsev pitsa suitsukanaga meeldib väga ka lastele.