See kevadine roog sobib nii toekaks hommikusöögiks kui ka brunch'ile.
8 muna
200 g suitsulõhet
1 punt värsket rohelist sparglit
200 g Camembert' valgehallitusjuustu
1,25 dl kohvikoort või vahukoort
soola ja musta pipart
noori rukolalehti
nisuleiba
Kuumuta ahi 180°C.
Laota 200 g suitsulõheviile 17 cm x 25 cm suurusega ahjuvormi põhjale.
Lõika sparglid nurga all viiludeks ning puista lõheviiludele. Aseta peale viilutatud valgehallitusjuust.
Klopi munad rõõsa koorega lahti, maitsesta soola-pipraga ja kalla juustule.
Küpseta u 35-45 minutit, kuni vormiroog on kohev, munamass hüübinud ja frittata on pealt kuldne.
Lase 5 minutit jahtuda, siis lõika tükkideks. Serveeri nisuleiva ja rukolaga.
Allikas: Taste.com.au. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Frittata suitsulõhe, Camembert' juustu ja spargliga
See kevadine roog sobib nii toekaks hommikusöögiks kui ka brunch'ile.