Frittata suitsulõhe, Camembert' juustu ja spargliga

See kevadine roog sobib nii toekaks hommikusöögiks kui ka brunch'ile.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

8 muna

200 g suitsulõhet

1 punt värsket rohelist sparglit

200 g Camembert' valgehallitusjuustu

1,25 dl kohvikoort või vahukoort

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

noori rukolalehti

nisuleiba

Valmistamine

Kuumuta ahi 180°C.

Laota 200 g suitsulõheviile 17 cm x 25 cm suurusega ahjuvormi põhjale.

Lõika sparglid nurga all viiludeks ning puista lõheviiludele. Aseta peale viilutatud valgehallitusjuust.

Klopi munad rõõsa koorega lahti, maitsesta soola-pipraga ja kalla juustule. 

Küpseta u 35-45 minutit, kuni vormiroog on kohev, munamass hüübinud ja frittata on pealt kuldne.

Lase 5 minutit jahtuda, siis lõika tükkideks. Serveeri nisuleiva ja rukolaga. 

Nipid ja soovitused:

  • Frittata ise on gluteenivaba. Vajadusel serveeri gluteenivaba saiaga. 

Allikas: Taste.com.au. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR