Vispelda kausis munad ja vesi ühtlaseks, maitsesta soola-pipraga.
Pintselda väike mittenakkuv pann kergelt oliiviõliga. Kuumuta mõõdukalt tugeval tulel.
Lisa korraga pannile umbes veerand munasegust (ca 125 ml) ning kuumuta, aeg-ajalt panni pöörates, nii et munasegu hüübinud omletisegu alla valguks. Kuumuta 1-2 minutit.
Pane umbes veerand suitsulõheviiludest ning juustuviiludest poole omleti peale, keera teine pool omletist peale. Libista taldrikule ja kata nt fooliumiga, et omlett soe püsiks, kuni Sa ülejäänud omlette küpsetad.
Jaota omletid taldrikutele, kõrvale tõsta salatilehed.
Lõhe-juustuomlett
Külmsuitsulõhe ja Camembert'i juustuga täidetud omletid sobivad hästi toekamaks hommikusöögiks.