Praetud sai tomatipüreega

Malta "bruschetta" (Ħobż biż-żejt)

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

praadimiseks õli

6 viilu juuretisega nisuleiba või saia

70 g tomatipestot

0,5 hakitud punast sibulat

50 g soolatud kappareid (loputa ja nõruta)

1 dl basiilikulehti

75 g viilutatud musti oliive

200 g hästi värsket ricotta juustu

soola ja musta pipart

4 sl külmpressitud oliiviõli

Valmistamine

Kuumuta suurel praepannil 1 cm õli. Lisa juuretisesaiaviilud ning prae mõlemalt poolt kuldseks ja krõbedaks. Eemalda saiaviilud kurnlusikaga ja lase köögipaberil taheneda.

Määri tomatipüree saiaviiludele, siis jaota peale hakitud punane sibul, kapparid, basiilikulehed, oliivid ja ricotta. Nirista peale oliiviõli, maitsesta soola-pipraga ja serveeri. 

Allikas: sbs.com.au

LISA KOMMENTAAR