Kookose-jõhvikatrühvlid

Kiiresti valmivad taimsed kompvekid.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

100 g kuivatatud (mahe) jõhvikaid

75 g kookoshelbeid

30 g agaavisiirupit

50 g mandlijahu või jahvatatud mandleid

25 g rafineerimata kookosrasva

10 g toor- kakaopulbrit

5 g jaanikauna- e. karoobapulbrit

Valmistamine

Sega kõik koostisained köögikombainis ühtlaseks massiks.

Veerata käte vahel väikesed pallid ja pane tunniks külma tahenema.

Sulata šokolaad ja kata pallid, kaunista kookoselaastuga. Säilita külmikus.

Retsepti koostas ja pildi tegi Laura Laanjärv, kes kasutas Armastusest.ee veebipoe tooteid ja katmiseks valget piimavaba šokolaadi.

LISA KOMMENTAAR