Selles supis annavad suitsumaitset lausa kaks komponenti - suitsupeekon ja suitsujuust. Lihtne tummine supp.
1 sibul
võid
200 g suitsutatud peekonit
2 tl nisujahu
4 dl 10% rõõska koort
4 dl vett
150 g suitsujuustu
purustatud musta pipart
krutoone ehk röstitud saiakuubikuid
Sulata potis või, lisa tükeldatud sibul ja kuumuta klaasjaks.
Pane potti peekoniribad ja kuumuta küpseks.
Lisa jahu ja kuumuta läbi. Lisa rõõsk koor ja vesi, lase keema tõusta. Lõpuks lisa suitsujuust ja sega, kuni see on kenasti sulanud. Maitsesta.
Serveeri krutoonide e. röstitud saiakuubikutega.
See on eriti hea ja juustune supp.
Mulle maitses, aga kodakondsete hulgas ei leidnud üksmeelset heakskiitu. Muutsin natuke koguseid ja panin vee asemel puljongit.
Supp sobib ideaalselt ka pastakastmena.
tõesti ja supp ning sobib ka pastakastmeks!
Valmistamise kirjelduses on rõõsk koor ja suitsujuust. Koostisosades neid kirajs pole. Mis retsept see ka on!?
Kulla nomaitea - rõõsk koor on 5. real, suitsujuust 7. real kenasti olemas?! Milles küsimus?
Väga maitsev, sobib isegi pasta kastmeks :)
Suitsujuustusupp
Selles supis annavad suitsumaitset lausa kaks komponenti - suitsupeekon ja suitsujuust. Lihtne tummine supp.