Tšilli-küüslaugumajonees

Chili aioli ehk vürtsikas küüslaugumajonees sobib hästi dipikastmeks.
Chili aioli retsept on Californias asuva "Joan's on Third" delipoe menüüst.

Kogus
5 dl
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

5 dl majoneesi

3 küüslauguküünt

7 sl rapsiõli

1 tl jahvatatud vürtsköömneid

1,5 tl sidrunimahla

3 sl tumedat tšillipulbrit

1 sl (kuhjaga) paprikapulbrit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Koori küüslauguküüned ja haki peeneks. Tambi vürtsköömned uhmris peeneks. 

Vispelda kausis kõik komponendid ühtlaseks. Vajadusel maitsesta soola-pipraga sobivaks. 

Allikas: Joan's on Third via LA Times

LISA KOMMENTAAR