Praetud banaanipätsid Bali moodi

Jaja Pulung Biu on hea võimalus üliküpsete banaanide kasutamiseks. Nii mõnigi warung pakub neid varahommikul kuumalt magusa kohvi kõrvale.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

300 g hästi küpset banaani

100 g nisujahu

1 sl suhkrut

0,25 tl soola

Frittimiseks:

õli

Valmistamine

Koori banaanid, suru kausis kahvliga katki. Sega juurde jahu, suhkur ja sool ning klopi ühtlaseks ja elastseks tainaks. 

Kuumuta õli sügavas väikeses potis kuumaks (ca 180 C). Pane kuhjaga supilusikatäis banaanisegu õlisse ja friti kuldseks ja krõbedaks. Valmis banaanipätsike tõsta köögipaberile tahenema ning küpseta ülejäänud pätsid samal viisil.

Loe veel:

Allikas: Heinz von Holzen "Bali Unveiled. The Secrets of Balinese Cuisine". Retsepti testis ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 30.01.2017 09:19

Mõnusad nätsked pätsikesed, mulle meeldis.