Negroni sbagliato

Väga hea aperitiiv neile, kelle jaoks klassikaline Negroni liiga kange tundub.
Kokteili loojaks peetakse Mirko Stocchetti't, kes Bar Basso baaris Milanos 1980ndate lõpus Negronit tehes kogemata džinni asemel Prosecco't lisas :)

Kogus
ühele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
5 minutit
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

25 ml Campari aperitiivi

25 ml magusat vermutit

25 ml Prosecco't

apelsiniviil

jääd

Valmistamine

Mõõda Campari ja vermut on the rocks klaasi. Täda klaas jääga, siis lisa prosecco. Sega õrnalt läbi, kaunista apelsiniviiluga ja serveeri. 

Alternatiiv: serveeri jahutatud vahuveinipokaalis ilma jääta. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR