pakk Brie'd või muud valgehallitusjuustu
1 küps hurmaa
veidi pruuni suhkrut
Lõika pikk sai õhukesteks viiludeks. Aseta ahjuplaadile ning küpseta 180-kraadises ahjus u 10 minutit, kuni saiaviilud on krõbedad ja kergelt kuldsed.
Samal ajal lõika hurmaa pikuti pooleks ja seejärel viiludeks. Lõika Brie viiludeks.
Võta ahjuplaat välja, lülita sisse ahju grillrežiim.
Aseta igale krõbedale saiaviilule Brie-juustu viil ja seejärel hurmaaviil. Puista igale saiakesele veidi pruuni suhkrut. Pane ahjuplaadiga uuesti ahju, küpseta mõned minutid, kuni juust hakkab sulama.
Jahvata pipraveskist pipart peale ja serveeri.
Martha Stewarti retseptiidee, pildi tegi Juta Kübarsepp.
Väga elegantne suupiste piduliku tervitusjoogi kõrvale. Meeldiv maitseüllatus paljudele külalistele igaljuhul.
See oli tore suupiste, hurmaahooajal teen kindlasti uuesti!
Pille, kas hurmaad peab koorima ka?
Kätlin, ei pea, vähemalt ma pole kunagi koorinud. Söön värsket hurmaad ka koos koorega (pesen muidugi esmalt).
Lihtsalt võrratult hea!!!
Nii kummaline :D Ei tea kas julgeb proovida.
Kròbesaiad hurmaa ja brie juustuga said meie lemmikuks!
Krõbesaiad hurmaa ja Brie juustuga
Vahva suupiste hurmaa ja valgehallitusjuustuga.