Krõbesaiad hurmaa ja Brie juustuga

Vahva suupiste hurmaa ja valgehallitusjuustuga.

Kogus
u 30 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

1 pikk sai (baguette)

pakk Brie'd või muud valgehallitusjuustu

1 küps hurmaa

veidi pruuni suhkrut

musta pipart

Valmistamine

Lõika pikk sai õhukesteks viiludeks. Aseta ahjuplaadile ning küpseta 180-kraadises ahjus u 10 minutit, kuni saiaviilud on krõbedad ja kergelt kuldsed. 

Samal ajal lõika hurmaa pikuti pooleks ja seejärel viiludeks. Lõika Brie viiludeks. 

Võta ahjuplaat välja, lülita sisse ahju grillrežiim.

Aseta igale krõbedale saiaviilule Brie-juustu viil ja seejärel hurmaaviil. Puista igale saiakesele veidi pruuni suhkrut. Pane ahjuplaadiga uuesti ahju, küpseta mõned minutid, kuni juust hakkab sulama.

Jahvata pipraveskist pipart peale ja serveeri.

Loe veel:

Martha Stewarti retseptiidee, pildi tegi Juta Kübarsepp

LISA KOMMENTAAR

Lizza
postitatud 19.12.2016 22:44

Väga elegantne suupiste piduliku tervitusjoogi kõrvale. Meeldiv maitseüllatus paljudele külalistele igaljuhul.

Pille
postitatud 29.03.2017 17:27

See oli tore suupiste, hurmaahooajal teen kindlasti uuesti!

Kätlin
postitatud 19.11.2017 20:34

Pille, kas hurmaad peab koorima ka?

Pille
postitatud 19.11.2017 21:55

Kätlin, ei pea, vähemalt ma pole kunagi koorinud. Söön värsket hurmaad ka koos koorega (pesen muidugi esmalt).

Laidi Zalekešina
postitatud 20.11.2017 11:45

Lihtsalt võrratult hea!!!

Ke Idy
postitatud 22.11.2017 09:32

Nii kummaline :D Ei tea kas julgeb proovida.

Anneli Lõokene
postitatud 12.01.2022 18:09

Kròbesaiad hurmaa ja brie juustuga said meie lemmikuks!