400 g Härmavili Kodune pärmi-lehttainast
4 suurt õuna
4 tl tavalist suhkrut või demerara suhkrut
1 tl jahvatatud kaneeli
Vajadusel sulata lehttainas. Lõika lehttainas 12 ribaks (u 3 x 20 cm; kui pakis on neli lehttainaplaati, siis neid rullima ei pea).
Lõika õunad sektoriteks, eemalda südamikud ja lõika õunad imeõhukesteks viiludeks kas noaga või köögimandoliiniga.
Aseta igale lehttainaribale õunaviilud, koorega pool üleval, aga jäta tainariba alumine kolmandik tühjaks. Puista peale suhkrut ja kaneel. Keera tainariba koos õuntega rulli ja aseta muffinipanni süvendisse. Tee nii ka ülejäänud tainaribade ja õunaviiludega.
Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuniks tainas on kuldpruun.
Lase veidi jahtuda ja serveeri.
Martiina retsept ja foto (Tegemisi-toimetusi blogist leiate samm-sammult pildid).
Peab proovima!
Väga head :)
Jaa, tegin neid lehetaigna-õunarulle :D super head!
Millisel firmal on lehttaigen nelja lehelises pakendis?Poes on valik väga suur ja ei saa ju aru,mis kujul see taigen pakendis on.
Järgi proovitud :P njämma
Kindlasti hea ilus silmalegi!
Nii head ja lihtsad! Lisasin õunale ka mõned pohlad.
Minu õunaroosid:
Nii imeilusad, Diana!
Minu lehttaina-õunaroosid :)
Minu laste lemmikud, väga maitsvad on.
Järgi proovitud ja väga ilusad ja väga maitsvad. Lapse sünnipäeva lauale detsembris alati teen. Kaunis ja tervislik.
Väga armsad!
Lehttaina-õunaroosid
Muffinipanni süvendites küpsetatud vahvad ja lihtsad õunapirukad.